English version
 

SELECŢIE PARTENERI PROIECT ERASMUS KA1

Casa Corpului Didactic ,,Grigore Tabacaru” Bacău va aplica pe 2 februarie a.c., în calitate de coordonator de consorţiu, un proiect Erasmus KA1 mobilitate profesori.

În vederea identificării şi selecţiei unităţilor şcolare care vor face parte din acest consorţiu, CCD Bacău organizează luni, 16 ianuarie 2017, ora 15.00, în  Sala de conferinţe a I.S.J. Bacăuseminarul de informare ”Şcoala incluzivă, şcoala viitorului”.

Sunt eligibile unităţile de învăţământ care se confruntă cu probleme de integrare a elevilor din minorităţile etnice şi a elevilor cu CES, cele în care absenteismul şi abandonul şcolar sunt semnificative, precum şi cele ale căror rezultate la examenele naţionale sunt sub media pe judeţ.

În acest sens, rugăm directorii interesaţi de acest parteneriat să participe la seminar cu o prezentare a şcolii şi a experienţei pe care o au în proiectele de integrare a elevilor  minoritari etnici şi cu CES, precum şi cu o scrisoare de motivaţie.

Proiectul Centrul de Informare Europeana "Europe Direct Comanesti" 

http://www.europedirectcomanesti.ro/cine-suntem-noi.html

POS DRU- 87/1.3/S/62339

PHARE 2006 - Programul de Coeziune Economică şi Socială - Dezvoltarea Formării Continue pentru Personalul din Învăţământul Preuniversitar

Proiecte finanţate de Consiliul Local Bacău